Om os

Om Det Lille Røgeri

Det Lille Røgeri er et hyggeligt lille sted med eget røgeri, delikatesse og mad ud af huset. Vi er nede på jorden, og laver det vi holder af. Her er stemningen afslappet, og tilpasset vores hyggelige omgivelser.

Stedet har eksisteret i mere end 30 år, og Anette som forpagter røgeriet nu, har drevet stedet i de sidste 14 år.

Mad ud af huset

Fra røgeri til delikatesse

Vi kan godt lide at lave tingene selv, og vi er ikke bange for at prøve nye tiltag, derfor har man også over de seneste par år oplevet at vi har lavet lidt ændringer i konceptet. Røgeriet som førhen både var butik, restaurant og festarrangør, er idag fokuseret på vores delikatessebutik og mad ud af huset.

Disse tiltag er lavet grundet vores egentlige interesse for netop dette koncept, vi bestræber os på at have en hyggelig delikatessebutik fyldt med hjemmelavede produkter, og elsker at være behjælpelige med maden til store og små arrangementer.

Vi ønsker at folk føler sig velkomne på det lille røgeri, omend man vil nyde en anretning i vores hyggelige naturskønne omgivelser. Har man brug for inspiration til et arrangement, frokostbord eller et måltid der godt lige må være lidt ud over det sædvanlige, så kig forbi eller giv os et kald.

Vi håber at se jer på Det Lille Røgeri

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Send os en besked

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Afhentningstidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du at tale med os direkte?

Ring på:

75 78 28 85

Samarbejdspartnere