Delikatessen

Kom forbi vores delikatessebutik

Vi byder på hjemmelavede varer og anretninger, lavet af råvarer som er røget i vores egen røgeovn. 

Vi bestræber os på at have diske fyldt med hjemmelavede produkter.

Vores sortiment kan variere, dog vil man stortset altid finde varer som varm og koldrøget laks, røgede hele ørred og fileter, varmrøgede makreller, lakseroulader, koldrøget tun, wraps med laksemousse, fiskedeller, fiskefileter, torsk i øldej og mere.

Mad ud af huset

Delikatesser fra vores hjem til dit

Frisk fanget, frisk røget

Der produceres løbende vores populære fisk og skalddyrsalater, som man også kan finde i butikken. Her tilbyder vi bl.a krebse, reje, lakse, kyllinge og tunsalat samt hvidløgsmarinede tigerrejer.

Vi har også et udvalg af forskellige hjemmelavede dressinger og remoulade, som passer sig godt til de forskellige røgvarer.

Har man lyst til at prøve lidt forskelligt, har vi en køledisk med klargjorte anretninger som varierer regelmæssigt.

Køledisken med friske anretninger

Klar til Servering

Vi laver dagligt anretninger som vores frokostboxe og delebakker, hvor vi anvender vores delikatesseprodukter. Det giver dig mulighed for at få lidt forskelligt, praktisk anrettet i en emballage der er nem at tage med videre eller nyde her hos os. Derudover smører vi også dagligt, boller med forskelligt fyld, frokost stjerneskud der hurtigt kan gøres klar med en nystegt fiskefilet og vi har også et lille udvalg af kød og slagterprodukter. 

Vi har også forskellige drikkevarer (også på køl) der passer sig godt til vores sortiment. Her kan man bl.a finde lokale øl og cidere. Gode vine der passer godt til røget fisk, sodavand og safte.

Alt det ovennævnte og mere til, er at finde i butikken til dagligt.

Husk at vi har en hel menu med Mad ud af huset . Bordreservationer er ikke muligt udover dage hvor vi serverer fiskebord.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Send os en besked

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du at tale med os direkte?

Ring på: 75 78 28 85

Samarbejdspartnere