Delikatessen

Kom forbi vores delikatessebutik

Vi byder på hjemmelavede varer og anretninger, lavet af råvarer som er røget i vores egen røgeovn.

Vi bestræber os på at have diske fyldt med hjemmelavede produkter.

Vores sortiment kan variere, dog vil man stortset altid finde varer som forskellige varm og koldrøgede fiskespecialiteter, fisk og skaldyrsalater, nogle klargjorte anretninger, ost, charcuteri og mere.

Mad ud af huset

Delikatesser fra vores hjem til dit

Frisk fanget, frisk røget

Der produceres løbende vores populære fisk og skalddyrsalater, som man også kan finde i butikken. Her tilbyder vi bl.a krebse, reje, lakse, kyllinge og tunsalat samt hvidløgsmarinede tigerrejer. 
Vi kan godt lide at finde på nye ting, så derfor vil man ofte finde nogle spændende delikatessevarer i butikken der er tilpasset sæsonen.

Vi har også et udvalg af forskellige hjemmelavede dressinger og remoulade, som passer sig godt til de forskellige røgvarer.

Har man lyst til at prøve lidt forskelligt, har vi oftest nogle klargjote anretninger klar, lige til at tage under armen. 
Ellers kan vi anbefale at bestille nogle af vores lækre tapas anretninger!

Køledisken med friske anretninger

Klar til Servering

Vi laver dagligt anretninger som vores frokostboxe og delebakker, hvor vi anvender vores delikatesseprodukter. Det giver dig mulighed for at få lidt forskelligt, praktisk anrettet i en emballage der er nem at tage med videre eller nyde her hos os. Derudover smører vi også dagligt, boller med forskelligt fyld, frokost stjerneskud der hurtigt kan gøres klar med en nystegt fiskefilet og vi har også et udvalg af kød og slagterprodukter. (Husk at bestille i god tid hvis der ønskes anretninger klar til afhentning)

Vi har forskellige drikkevarer (også på køl) der passer sig godt til vores sortiment. Her kan man bl.a finde lokale øl og cidere. Gode vine der passer godt til røget fisk, sodavand og safte.

Alt det ovennævnte og mere til, er at finde i butikken til dagligt.

Husk at vi har en hel menu med Mad ud af huset . Bordreservationer er ikke muligt udover dage hvor vi serverer fiskebord.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Send os en besked

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Afhentningstidspunkt*
:
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ønsker du at tale med os direkte?

Ring på:

75 78 28 85

Samarbejdspartnere